6 hotell Nynäshamn

Skärgårdshotellet

Om du söker efter ett hemtrevligt och familjevänligt hotell så har du kommit helt rätt. Skärgårdshotellet är det mysiga hotellet vid Stockholms skärgård nära hamnen till Nynäshamn. Från hotellet finns det en vacker utsikt över Bedarön och direkt tillgång till havet, perfekt för ett svalkande dopp på sommaren.

På Skärgårdshotellet finns det 70 rum i fyra olika kategorier. Välj mellan enkelrum, tvåbäddsrum, dubbelrum och trebäddsrum, här finns något för alla. Rummen är inredda i ett ljust och marint tema. Alla gäster får tillgång till Wi-Fi i alla utrymmen, parkering vid hotellet och varje morgon en härlig frukost.

Efter en god natts sömn och en fyllig frukost kan du spendera dagen med roliga aktiviteter eller varför inte på hotellets relaxavdelning? På relaxavdelningen finns det bubbelpool, bastu och bekväma möbler där du kan sitta och njuta av en god drink. Börja dagen med den goda frukosten och avsluta den med avslappning på relaxavdelningen.

Skärgårdshotellet är också den perfekta platsen för konferens. På hotellet finns det sex stycken lokaler där man kan ha möten, konferens, utbildning, seminarium och mycket annat. I den största salen kan upp till 90 personer få plats i biosittning och i de mindre kan tio personer rymmas. Där hittar du också den utrustning som kan behövas för konferensen och det går också att anordna konferensmåltider. Med en så vacker utsikt och stillsam miljö är det en utmärkt plats för planerande, möten och träning med kollegorna.

På hotellet får du självklart också hjälp av personalen med att anordna andra roliga aktiviteter på eller i närheten av hotellet. Man kan exempelvis spendera dagen på fiskesafari där man i båt åker ut på havet och får fiska allt från lax till gädda. Detta kan vara roligt för både nybörjaren och den erfarne. Det går också att testa på aktiviteter fyllda med smaker som chokladprovning, dryckesprovning eller en visning på Nynäshamns Ångbryggeri. Om man är intresserad av att hitta på något stillsamt och harmoniskt så kan man utföra yoga tillsammans med en yogainstruktör eller kreativt målande, också det tillsammans med en instruktör.

Skärgårdshotellet är för dig och sällskapet som är ute efter en harmonisk miljö med möjlighet till många olika roliga aktiviteter. Med så mycket variation, från fiske till måleri, så blir det svårt att ha tråkigt ute i skärgården.

Nynäsgården Hotell & Konferens

Nynäsgårdens hotell erbjuder dig och sällskapet en härlig atmosfär där ni kan njuta av god mat och en behaglig vistelse. På hotellet finns det 37 enkelrum och 35 dubbelrum. Det finns också tre sviter, två av dem är minisviter med bubbelbadkar och en är en större tvåvåningssvit, även den med bubbelbadkar. Alla rummen är modernt och simpelt inredda för att göra ditt besök på Nynäsgården så bekvämt som möjligt. Om man reser flera personer, exempelvis med sin familj, så kan sängar läggas till så att det får plats upp till fem personer i ett rum.

På Nynäsgården finns det också en relaxavdelning där du hittar bastu och bekväma liggstolar. Du kan njuta av gott tilltugg eller en dryck och värma dig i bastun. Det går också bra att läsa en bok och avsluta dagen på avdelningen om man är ute efter lugn och ro.

Efter en bekväm natts sömn så kan du nästa morgon njuta av en fyllig frukostbuffé på hotellets restaurang. Frukost ingår för alla gäster och maten är förberedd med kvalité och omsorg. Efter frukost går det också bra att äta lunch eller middag på restaurangen där du hittar en spännande meny gjord på lokala råvaror, allt för att du ska få uppleva goda smaker under din vistelse.

Hotellet har en nyrenoverad festlokal som passar perfekt för fest eller bröllop. Med hjälp av personalens planerande kan du anordna årets event på Nynäsgården tillsammans med vänner och familj. Hotellet erbjuder olika paket som kan användas i samband med event där du kan erbjuda dina gäster övernattning, god mat och andra förmåner. Med ett större event och många gäster kan man få till ett riktigt bra evenemang till ett förmånligt pris på Nynäsgården.

Nynäsgården är inte bara ett hotell utan har också ett stort fokus på konferens. Därför passar det bra att anordna dina möten, seminarium eller andra arbetsrelaterade evenemang på hotellet. Det får plats upp till 125 personer i den största lokalen och med den stora trädgården kan man också anordna roliga och lärorika aktiviteter för kollegorna som yoga och teambuilding. Deltagarna kan också få tillgång till relaxavdelningen och självklart god mat från restaurangens professionella kockar. Allt som behövs för en lyckad konferens och mycket mer finns att hitta på Nynäsgården Hotell och Konferens.

Lövhagens Café & Vandrarhem

I Nynäshamn hittar du det mysiga Lövhagens Café som också erbjuder vandrarhem och stugor. Du kan välja bland tre olika stugor: fyrbäddsstuga, fyrbäddsstuga med dusch och sexbäddsstuga. På vandrarhemmet finns det enkelrum, tvåbäddsrum och fyrbäddsrum. Vandrarhemmet är ett bra alternativ för dig som letar efter ett simpelt boende i en magisk miljö för en riktigt bra peng.

På vandrarhemmet har man sitt eget rum eller delar med andra. I byggnaden finns också badrum med dusch och toalett som är gemensamma och där finner du även ett kök så att du kan tillaga din egen mat. Det finns även sällskapsrum där man kan umgås eller hitta på aktiviteter och i vissa av rummen finns det också TV. I stugorna finns det pentry, toalett och TV. Man använder sig utav de gemensamma duscharna i vandrarhemmet om man inte valt stugan som har dusch direkt inuti.

På Lövhagen får du inte bara ett riktigt prisvärt boende utan du kan också njuta av godsakerna i deras café. Där hittar du allt från hembakat bröd med soppa till pajer och våfflor. Där finns också självklart både varma och kalla drycker att avnjuta. Man kan sitta ute i trädgården när vädret är behagligt och det finns även serveringen inomhus i det ombyggda stallet.

Om du är ute efter ett boende till ett bra pris med en fantastisk omgivning så har du kommit helt rätt. Lövhagen har allt detta och lite till. Beläget i ett så mysigt område kan du utforska omgivningen och samtidigt njuta av en god natts sömn efter dagens slut.

Landsorts Stugor

På Landsorts Stuguthyrning hittar du och familjen precis det ni letat efter. På Landsort finner du sex små stugor mitt ute i idyllen av Stockholms skärgård. Där får du varje dag uppleva en underbar utsikt mot havet. I alla stugor finns det ett litet pentry med kokplattor, kylskåp, mikro och kran med kallt vatten. Det finns även TV för underhållning och gott om plats för andra roliga aktiviteter. I två av stugorna finns det privat badrum och i resterande stugor använder man badrummet i den angränsande byggnaden.

Om du vill hitta på en rolig aktivitet så har varje stuga tillhörande cyklar som går att låna. Du kan cykla ut och utforska området och exempelvis ha en picknick i närheten. Man kan även hyra bastun eller badtunna och verkligen slappna av. Inte nog med det så kan man bada runt hela ön i havet. Det finns också platser man kan utforska som nordens största jättegryta, vilket är ett 5 meter djupt hål rakt ner i urberget med en diameter på 2,5 meter. Hålet formades under istiden av stenar som borrades ner på grund av rinnande smältvatten som tryckte ner stenarna, det är en riktigt spännande plats att utforska under din vistelse på Landsort.

På ön kan du också ägna dig åt fågelskådning, det är en av de bästa platserna för fågelskådning just på grund av klimatet och att många fåglar väljer att stanna kvar på ön för att ha tillgång till mat och boende. Över 300 fågelarter har skådats på ön och du kan även paddla kajak för att utforska platserna ännu bättre. Om du gillar att fiska så går det också bra att ägna sig åt fiske och man kan till och med dyka i havet då området är väldigt känt som en populär dykardestination. Allt detta och mycket mer.

Landsorts Stugor är platsen för dig som verkligen är ute efter en rolig upplevelse med många friluftsaktiviteter. Detta kan vara en plats för dig och familjen men även ett företag kan spendera en trevlig helg här för möten, teambuilding och relax.

Häringe Slott

Om du är ute efter en historisk upplevelse så är Häringe Slott rätt plats för dig. Knappt tjugo minuter från Nynäshamn finns slottet med sina glamorösa och eleganta rum och salar. Här kan du välja mellan enkelrum, dubbelrum och olika sviter, det finns något för alla behov.

Hotellets restaurang är inspirerad av det franska köket och här kan du njuta av en riktigt god lunch eller middag. Hit åker gäster från hela Sverige vare sig de ska övernatta på hotellet eller inte, så som gäst får du definitivt hela upplevelsen. Du kan också efter dagens slut njuta av ett gott glas vin.

På slottet kan man spendera en weekend, då kan personalen föreslå aktiviteter eller paket för dig och ditt sällskap, och man kan även anordna event på slottet som konferens eller bröllop. I konferenslokalerna får det som max plats 150 personer. Tillhörande finns också en relaxavdelning där gästerna kan njuta och slappna av efter en lång dag. På relaxavdelningen finns det blandat annat en bastu som passar perfekt i slutet av dagen för både konfererande gäster och andra. Personalen hjälper till med arrangemanget och du kan vara säker på att du får det du behöver för en lyckad konferens.

Om man planerar bröllop på slottet så kan man boka hela slottet, med alla rum och flyglar inkluderade, och lägga till för den mat och dryck man önskar. Man kan också anordna fest eller jubileum i den separata festlokalen och det går även att lägga till ett tält på egen hand om man vill ha fest utomhus. Allt är möjligt på Häringe Slott och med en så rik historia och elegant interiör är det den perfekta platsen för alla möjliga sorters event.

Nynäs Havsbad

Om spa och relax är något för dig så har du kommit helt rätt till Nynäs Havsbad. På Nynäs Havsbad är det fokus på just detta så passa på redan nu och påbörja din njutning. På Nynäs Havsbad finns det en strandbyggnad som har 24 hotellrum och en badbyggnad som har 49 hotellrum. Det finns alltså gott om rum för både dig och ditt sällskap och ni kan välja det rum som passar era behov bäst.

Rummen är i olika kategorier och du kan välja mindre eller större rum samt vilken utsikt du vill ha, som exempelvis med havsutsikt vilket definitivt är något man inte vill missa. På hotellets restaurang kan du njuta av europeisk mat gjord på de bästa råvarorna. Även frukosten får du njuta av på restaurangen tillsammans med en underbar havsutsikt. Dagen kommer både börja och sluta harmoniskt på Nynäs Havsbad.

Självklart är hotellets spaavdelning i fokus. På hotellet finns det en varm inomhuspool där du kan njuta av några rundor på morgonen, ute på bryggan finner du en varm sittpool och det finns även en bastu med tre olika bastun. Där finns ångbastu, vedeldad bastu och en lågtempererad bastu. Du har från bastun utsikt över hela havet och kan njuta av värmen i lugn och ro. På relaxavdelningen kan du även välja olika behandlingar som ansiktsbehandlingar, spabehandlingar eller massagebehandlingar. De varma sommardagarna kan du ligga ute på bryggan och njuta med en god drink i handen. På Nynäs Havsbad får du den energi du länge behövt och kan verkligen slappna av i lugn och ro.

På Nynäs Havsbad finns det även gott om rum för konferens. Det finns flera rum där man kan ha möten eller utbildningar och även en större sal där nästan 90 personer får plats i biosittning. Du får hjälp med den tekniska utrustningen som kan tänkas behövas och hotellet kan också se till särskilda behov som måltider och fika. Om du och företaget planerar konferens så kan Nynäs Havsbad vara det perfekta stället för er där man kan starta dagen med arbete och avsluta den med relax. På Nynäs Havsbad kan du göra både och.

24 Jan 2021

Facebook